Bye bye cold

LVÅR HJEMMELAGDE HOSTESAFT

Det er ganske typisk på denne tiden av året, at forkjølelse og influensa banker på døra. Kjenner du at du hangler litt, eller allerede ligger under dyna? Prøv å lag vår hjemmelagde hostesaft, eller farvel forkjølelse eliksir som vi også liker å kalle den.

For å lage hostesaften vår, så trenger du følgende:

– 2 spiseskjeer Manuka honning (du kan bruke vanlig honning også, men Manuka honning er ekstra bra for deg)
– 2 spiseskjeer eplesidereddik
– Litt sitronsaft
– En halv teskje raspet fersk ingefær
– En kvart teskje cayennepepper

Putt alle ingrediensene i en liten krukke og rør godt sammen. Cayennepepperet og ingerfæren vil synke ned på bunnen når blandingen får stå, så rør godt med en teskje hver gang du skal ta en liten slurk. Oppbevar blandingen i kjøleskapet.