Våre julegavetips fra Life

HAR DU STARTET PÅ ÅRETS JULEGAVER?

Tenk at det allerede er et stykke ut i november og bare noen uker til jul! Hjelpes…det føles som om det kom litt ekstra brått på i år. Men heldigvis har vi kommet godt i gang med julegavene, og vi skal dele noen julegavetips fra Life med dere! Her har vi plukket ut våre favoritter, som blir å finne under juletreet hos familie og venner denne julen. Første tips må vi faktisk få pakket inn asap, for den skal gis bort til en venninne vi er bedt på middag til i kveld. Hun elsker te, så passer vel bedre enn deilig økologisk te med smak av blåbær!

Varme, gode føtter – det er en fin gave å få! Life har mange tøfler i 100% ull, både til de minste, og i både dame- og herrestørrelser. En fin gave til bror, bestemor eller en liten niese eller nevø.

Det er så gøy å komme over brands man ikke har hørt om før! Hos Life fant vi disse håndsåpene fra Tirtyl, der du rett og slett lager håndsåpen selv! Fyll glassflasken med en Tirtyl tablett og vann, vips så har du laget din egen håndsåpe som er litt mer skånsom mot miljøet.

Wild er også et brand vi ikke hadde hørt om! De lager kule refillbare deodoranter, som lukter godt og ser skikkelig fine ut på badehylla. Og en ting vi alle trenger på denne tiden av året, det er håndkrem. Life sin egen håndkrem er mild og god.

Weleda sin Skin Food er jo en stayer i baderomsskuffen vår. Så deres Body Butter er en super gave til en venninne eller søster. Den er supertykk og god, perfekt for den kalde fine tiden vi er på vei inn i. Også har den samme gode lukten som hele Skin Food serien. C Soaps er også produkter du finner i skapene våre, skikkelig freshe rengjøringsprodukter uten noen gufne ingredienser. Det kaller vi litt hverdagslyx, å vaske hjemme med produkter som er ekstra digg.

Og du, ikke la deg stresse med at julen nærmer seg. Pust med magen og ta vare på alle de små fine øyeblikkene i den tiden vi er inne i. Slik som å sette seg ned med klementiner og julegløgg og pakke inn julegaver!