Og der flyttet julen inn

FØRJULSFAVORITTER FRA KID INTERIØR

Nå klarte jeg ikke vente lenger, julen har fått flytte inn. Sakte men sikkert skal hjemmet fylles med litt mer jul for hver uke som går, og denne fine ventetiden skal fylles med fine små minner for liten og stor. Jeg snikstarter så smått med juleting her og der, og skal prøve å gå inn i denne tiden med et ønske om å stresse ned, ta førjulstiden med ro og nyte alle de fine øyeblikkene som denne tiden av året byr på.

En av de første tingene jeg har tatt frem er julekransene fra Kid Interiør. Kranser er en favoritt året rundt, men disse julekransene er litt ekstra koselige å ta frem.

I løpet av disse førjulsukene så flytter jeg alltid litt rundt på julepynten. Så julekransene kan bli å finne både på døren (ute og inne!), på et bord, hengende på peisen – ja de minste kransene er også fine å ha hengende på ryggen på spisestuestoler.

Akkurat dette her koser jeg meg veldig med, flytte rundt på ting, skape nye små stilleben og bare kose meg litt ekstra med å gjøre det hyggelig rundt meg. Det kommer jeg i julestemning av!

Et av rommene man fort kan glemme når man skaper jul i hjemmet, det er soverommet. Men jeg elsker å la julestemningen få komme inn hit. Det er noe eget med rolige førjulsmorgener i sengen, med en kopp julete, og små føtter som kommer tassende over gulvet. Og det er ikke som mye som skal til, litt vakre lune tekstiler og deilige sengesett og litt vintergrønt i en potte. Så har julen flyttet inn på soverommet!

Ved å bytte om på noen putetrekk, så får du raskt og enkelt sneket inn litt jul her og der. En fin og ganske subtil måte å snikstarte litt på julen. Og litt eller litt skal flere av mine julefavoritter fra Kid Interiør få fylle hjemmet, og det skal du selvfølgelig få lov til å være med på snart!

Alle mine førjulsfavoritter fra Kid Interiør finner du her.