Lansering av min første parfyme

SI HEI TIL 1978

1978 er året jeg ble født, og 1978 Eau de Parfum er min første parfyme. Jeg ønsket å skape en duft som føles nær og varm, men ikke tung. Lukten av varm hud, tre og krydder. En delikat duft man må nærme for å kjenne. Noe intimt og mykt. 1978 er en treaktig og stemningsfull duft som fremstår sensuell og varm, men samtidig selvstendig.

1978 åpner med toppnoter av bergamot og hint av pepper. I hjertet finner du en balansert miks av krydret kardemomme, jasmin og sandeltre som tilfører dybde. Vanilje, musk & jasmin runder av duften og gir en frisk avslutning.

De som har testet den, og som kjenner meg, sier at duften minner dem om meg, så da tenker jeg at jeg har lykkes.

1978 er laget i parfymens hjemland Frankrike, og du får tak i den hos Vita, Lyko, Iconbeauty, H&M (på nett), og Taxfree.