Si hei til min mykeste nyhet!

EN MYK NYHET TIL MINE STRIKKEVENNER

Si hei til mitt mykeste garn noensinne, Camilla Pihl SOFT CASHMERE. Garnet er laget av den mykeste, luksuriøse kasjmirullen fra Alashan-regionen. Alashan er kjent for å produsere verdens fineste kasjmir, og garnet er spunnet og farget i Italia, av produsenter som har arbeidet med kasjmir i en årrekke og kjenner denne eksklusive råvaren inn og ut. Og nå er det klart for strikkepinnene til mine strikkevenner!

Garnet er velegnet til finere gensere og cardigans, mykt babytøy, undertøy og delikat tilbehør som luer, votter og skjerf der du vil unne deg en opplevelse av den mykeste luksus. Som en varm klem mot huden.

Og som alltid, kan dere finne masse gratis strikkeoppskrifter med garnet mitt hos houseofyarn.no.

Du kan også følge @knitcamillapihl på Instagram for masse deilig strikkeinfo og flere bilder fra SOFT CASHMERE kolleksjonen.