Lag gresskar rundstykker

SØTE GRESSKAR-RUNDSTYKKER TIL HALLOWEEN

For oss handler Halloween om å gjøre litt ekstra hygge for de rundt oss. Små enkle, fine ting du kan lage selv å pynte med, og morsomme og litt spooky spiselige ting man enkelt kan lage. Det trenger ikke alltid være så voldsomt, men en liten fin Halloween-vri på ting man vanligvis ville gjort i løpet av en uke. Slik som å bake rundtstykker med gresskarfasong. Det er faktisk ganske enkelt å få til, du trenger kun litt hyssing og følge samme fremgangsmåte som vi viste da vi lagde dette gresskarbrødet.

Start med å lage din vanlige rundtstykkedeig, eller kjøpe en ferdig pose med melblanding. Så lager du deigen etter anvisningen på pakken, og når du har kommet til det punktet der du skal rulle fine runde emner – så er det på tide med det lille gresskar-trikset! Finn frem hyssing og klipp av passelige lange stykker hyssing, hvor lange du trenger avhenger av hvor store rundtsykker du lager, men cirka 40 cm er passelig. Knyt hyssingen 3 ganger rundt rundstykket, slik at tråden møtes på toppen av rundstykket for hver runde, og avslutt med en knute på undersiden av rundstykket.

Legg rundstykkene på et bakepapirkledd stekebrett, etterhev de og stek de deretter som anvist i oppskriften du bruker. Når rundstykkene er ferdigstekt, så kan du la de avkjøle seg bittelitt før du klipper løs hyssingen og fjerner den forsiktig.

Hvor koselig er det vel ikke å servere små gresskar-rundstykker til helgefrokosten?