Dufter på ønskelista

PARFYMENE VI ØNSKER OSS NÅ

Da vi først kom over duftbrandet Pauline Rochas, litt sånn tilfeldig, så var det noe som gjorde at vi stoppet opp. Pauline Rochas sitt arbeid med dufter baserer seg på duftenes evne til å vekke minner og følelser. Og med sin The Seven Collection så spiller duftene på våre 7 chakra, og duftene er en forening av tradisjonell fransk parfymekunst og østlig mystikk.

«A LAYERED FRAGRANT JOURNEY
THAT AWAKENS THE SPIRIT,
ONE CHAKRA AT A TIME.»

Når man går inn på nettsiden og leser om de ulike duftene i The Seven Collection så får man jo nesten lyst på alle, vi kjenner at vi gleder oss til å snuse på disse en vakker dag. (Og ikke bare høres duftene helt nydelige ut, men duftlysene ser også veeeeldig lovende ut!)

Nå er ikke duftene å få tak i her hjemme (rop ut om du kommer over de noe sted!), men de er å finne hos en rekke butikker rundt omkring i Europa, Asia og Nord-Amerika, så forhandlerlisten er verdt å sjekke ut hvis du skal ut og reise.