Rykende varm kakao

DEILIG VARM KAKAO FOR KJØLIGERE DAGER

Når luften begynner å bli kjøligere utenfor finnes det ikke noe bedre enn å varme seg på en kopp rykende varm kakao. Jeg foretrekker min laget på mylk og kokosblomstsukker og en liten dæsj MCT-olje. Jeg drikker den ofte på denne kalde tiden av året (ja faktisk nesten daglig!). Denne varmende koppen gir masse kos også liker jeg den fordi jeg synes den varmer skikkelig godt innvendig når det er litt kjølig.

Du trenger følgende:

3 ss Supernature råkakaopulver
1/2 ts Helios Ceylon kanel
1/2 ts Helios vaniljepulver
1 liten klype Helios Himalayasalt
2 dl melk eller mylk (velg det du foretrekker, gjerne en litt fyldig variant)
3 ts Cocosa kokosblomsukker
+ 1 ss Cocosa MCT for litt ekstra energi

Selv om ingrediensene er litt annerledes enn vanlig kakao, så lager du den på akkurat samme måte. Varm opp melken i en kjele sammen med råkakaopulveret og ha oppi kokosblomstsukkeret, Ceylon kanel og vaniljepulveret. Smak til med litt himalayasalt og tilsett deilig Cocosa MCT for litt ekstra energi og fylde. Hvis du har litt tørkede spiselige blomster liggende, så gir det alltid en ekstra magisk touch.

På kontoret har jeg alltid en skål med kokosflak og mulberries stående fremme, det er så gode med litt sunt snacks i løpet av dagen.

Alle ingrediensene kan du kjøpe i din nærmeste Life butikk eller på Life.no.