Meditasjon for bedre søvn

HVA MED Å TESTE EN GOD NATT MEDITASJON I KVELD?

Har du gitt meditasjon et forsøk? Det er en superfin måte å roe ned kroppen og hodet på, å stoppe det tankekjøret som ofte kan gå litt bananas når man finner hodeputa. Her har vi funnet en skikkelig fin guidet meditasjon til deg, som vi håper kan være til hjelp! Ikke la deg skremme av lengden på meditasjonen, kanskje 10 minutter er alt du trenger, det styrer du selv. Og det kan hende du vil føle deg litt rastløs i starten hvis du ikke har gjort noe lignende før, men stol på prosessen. La tankene som kommer underveis bare flyte avgårde igjen, ikke kjemp eller få dårlig samvittighet for at du ikke klarer å holde 100% fokus hele tiden, det er helt normalt. Forsøk heller å slappe godt av, gi slipp og bare vær tilstede. Plutselig kan det hende du har en ny kjær rutine, som hjelper deg å finne god søvn!