En drøm av et soverom

NÅ ER DET DEN TIDEN AV ÅRET IGJEN

Hvis vi kunne velge oss en favoritt-tid i løpet av året, så tror vi nesten det må bli høsten. Det er noe helt eget med den crispe høstluften som smyger seg mykt inn på soverommet og gjør det ekstra deilig å pakke seg inn i lunt og mykt sengetøy. Lyden av regn på vindusruta, lukten av høstløv og deilige duftlys. Vi kjenner at det føles helt riktig å gjøre det litt ekstra lunt og hyggelig rundt oss når høsten lokker med mere innetid.

Hvis det er en ting vi aldri går lei, så er det vakkert sengetøy i lin. Det er så elegant og vakkert, samtidig så avslappet. Kid Interiør sitt Lin sengetøy kommer i en nydelig linkvalitet og det blir bare bedre og bedre jo mer du bruker det.

Soverom er først og fremst et rom for ro og en god natts søvn. Så vi liker å holde det rolig og lekkert på soverommet. Men det er ikke så mye som skal til for å gjøre det litt mer spennende. Noen store fine krukker og vaser, med tørkede strå og en seng bugnende av vakre tekstiler i litt ulike struktur – så blir uttrykket fortsatt rolig og behagelig, men det er litt mer spennende å ha noen ting å hvile øynene på når man kryper opp i senga med morgenkaffen.

Du finner alt du trenger for å skape høstens drømme-soverom hos Kid Interiør. Det er nå soveromsdager hos Kid Interiør, og det deilige sengesettet i lin får du nå til -50%.