Neste gang vi skal til Køben

DA VIL VI BOOKE OSS INN HER

Vi scrollet på Instagram og kom plutselig over denne holistiske beauty salongen i København. Og den fanget fort interessen vår! Med en behandlingsmeny som inneholder blant annet Autumn Restorative Facial (en sesongbasert ansiktsbehandling!), fullmånebehandling, Mathildes signaturbehandling (som blant annet inkluderer gua sha) så fristet dette veldig. Det er så deilig å koble litt av fra tempoet og storbyenergien når man er på storbyferie – og bare koble helt av. Og Klinik Dare to Care hørtes ut som et perfekt sted å gjøre nettopp det!

Vi la oss merke til at de hadde mange spennende merker og beauty brands å by på, blant annet Honey, Bodyologist, Crystal Lab, Mellow Mind, Mauli og Amazing Space. Verdt turen innojm bare for litt beauty shopping!

Klinik dare to Care ligger i Slagelsegade 5 i København, og du kan følge de på Instagram her.