Bimi® brokkoli – fra jord til bord

HAR DU SMAKT BIMI® BROKKOLI?

Det er nå de er på sitt aller, aller beste – de norske grønnsakene. Det bugner av de, og man blir så inspirert til å lage masse deilige retter basert på friskt og grønt. En av grønnsakene som vi har blitt ekstra glad i å bruke, det er Bimi® brokkoli. Vi tok turen ut til Huseby Gård i Lier og ble bedre kjent med Bimi® brokkoli.

Har du ikke hørt om Bimi® brokkoli før? Vel, den er helt nydelig på både smak og konsistens og vel verdt å stifte bekjentskap med. Smaken er mild og frisk – og knasende god.

I likhet med andre mørkegrønne grønnsaker så er den rik på næringsstoffer og vitaminer, og da spesielt vitamin A og C. Bimi® brokkoli inneholder også folat, et vitamin som er ekstra gunstig for kvinner som er gravide.

Den største grunnen til at vi er så glad i Bimi® brokkoli er smaken, men også at den ser utrolig fin ut på tallerkenen. Vi hadde faktisk aldri prøvd å spise den rå før vi plukket de selv rett fra åkeren, men det kan anbefales!

Ellers er den supergod i salater og bowls, på pizza, på grillen, i pastaretter, i en omelett eller rett og slett blanchert og servert med litt deilig dipp eller smakfull saus og topping. det er egentlig bare fantasien som setter grenser. Og hvis du følger med fremover på vår Instagram, så kommer vi til å dele to deilige oppskrifter med Bimi® brokkoli. Mens du venter kan du finne masse deilige oppskrifter Bimi® brokkoli her!