Høstens boost til hudpleierutinen

SESONGENS HUDPLEIEFAVORITTER FRA LIFE

Nå har vi nettopp vært gjennom et sesongskifte på kalenderen og snart følger nok høstværet etter, og det medfører alltid at vi må justere hudpleierutinen litt. Etter en sommer full av sol, sjø og sand så har huden behov for mer fukt og pleie. Da er det på tide å ta frem de litt tykkere kremene og serum med ekstra mye næring og pleie for å gi huden det den trenger nå. Her er noen av våre høstfavoritter på baderomshylla fra Life!

Litt tykkere og mer nærende kremer er viktig på denne tiden av året, og her er 2 av favorittene våre!

Weleda Skin Food er blitt et kultprodukt, kjent for å være supernærende. Bruk den som dag- eller nattkrem når huden din trenger godt med fukt. Er også super å dabbe på kinnben for litt ekstra glød, nesten som en highlighter (mange makeup artister har denne fast i sine kit). Hvis du synes den blir litt tykk som dagkrem, så finnes den også en lett variant, og som en tykk og god body lotion.
Life Vitamin A Creme er en aldri så liten lifesaver vi alltid har tilgjengelig. Denne tykke, gode kremen kan brukes både i ansikt og på kropp når du trenger litt ekstra. Bruk den på tørre hender, neglebånd, albuer – alle steder som trenger litt ekstra! Den er basert på sheasmør, jojobaolje, rapsolje og selvfølgelig A-vitamin. Mykgjørende og fuktighetsgivende på en naturlig måte, og helt fri for parfyme og parabener. Et lite tips fra oss! Ta et deilig fotbad, og avslutt med et tykt lag av denne. Ta på et par sokker over og sov natten igjennom med disse og våkne opp med de mykeste føttene.

Serum kommer man ikke unna, det er en super måte å booste hudpleierutinen sin! Og disse 2 er suverene tilskudd til høstens hudpleie.

New Nordic Hyaluronic Active Serum™ gir huden en skikkelig boost med fukt. Serumet inneholder blant annet hyaluronsyre, squalane og tindved som alle er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Kan brukes av alle hudtyper, men ekstra fint for de som har tørr, normal eller sensitiv hud.
Mad Hippie Vitamin A Serum er et perfekt å tilføre i sesongens hudpleierutine. Et supert serum som er perfekt å starte med etter sommeren, da det jobber med å reparere skader etter solen og motvirke fine linjer og rynker. Det skal virke positivt mot pigmentflekker, jevne hudtonen og forbedre fuktigheten i huden. Mad Hippie Vitamin A Serum inneholder blant annet HPR, en ny og avansert type innenfor Retinol familien. Den skal være dyptvirkende, tas lett opp i huden, og være effektiv uten å irritere.

Og sist, men ikke. minst – i veska har vi også to favoritter for pleie på farten.
Life Håndkrem redder tørre hender. Håndkremen tilfører fukt til huden, gjør huden myk, og inneholder økologisk jomfruolivenolje og naturlig E-vitamin. Også trekker den raskt inn!
Life Lip Balm inneholder 100% naturlige ingredienser. Den er helt fri for mineraloljer og inneholder pleiende og mykgjørende naturlige planteoljer og bivoks. Super pleie for høstleppene!

Alle favorittene til høstens hudpleierutine får du tak i på life.no og din lokale Life butikk.