5 beauty-profiler vi digger

DISSE PROFILENE INSPIRERER OSS PÅ INSTAGRAM

Vi elsker å plukke opp tips og triks fra Instagram, og har selvfølgelig en drøss med dyktige, rå mennesker vi følger. Her har vi plukket ut 5 profiler som inspirerer oss veldig på beauty-fronten, de deler superfreshe make up looks, produkttips og masse deilig hudpleie og velvære.

Først ute er selvfølgelig selve beauty-dronninga @emilietommerberg, hun er helt fab når det kommer til fresh, vakker make up. Og vi har en tendens til å klikke hjem veldig mye av det hun anbefaler.

Rachel fra @skincarestandard får oss alltid til å få lyst til å bli flinkere til å gå med rød lebestift! Hun ser alltid så effortless chic og put together med sine røde lepper. Hun er en cool cat og hudpleieentusiast som bor i San Fransisco, og det er alltid gøy å følge kreatører fra helt andre steder – for da kan man komme over så mange spennende brands og produkter vi ikke har her hjemme!

Alexandra er en norsk skatt blant beautyprofilene på Instagram. Hun deler de kuleste små snuttene med hudpleierutiner, make up looks og førsteinntrykk og reviews av produkter. Vi digger å plukke opp tips fra @mabelandpearl_parfumerie.

Shani Darden er hudekspert med egen hudpleiesalong i LA. Hun er kjent for å ha flust av celebriteter på kundelisten sin. Og hun deler hele tiden masse gode hudpleietips og rutiner på sin IG. Vi ha så lyst til å besøke den superfreshe salongen hennes når vi reiser til LA igjen.

Nam Vo er selveste Queen of Glow. Så hvis glød er din greie, da er dette damen å følge! Også er hun superfunny, så vi må alltid smile litt ekstra av videosnuttene hun legger ut.