De klassiske plaggene vi ønsker oss nå

– inneholder reklame for Camilla Pihl Wear-

PÅ UTKIKK ETTER NOE NYTT TIL HØSTGARDEROBEN?

Vi har surfet litt rundt og funnet frem noen av våre klassiske favoritter denne sesongen. Tidløse plagg som varer sesong etter sesong, og år etter år. En av fordelene med å ha mange klassikere i garderoben er også at de lett kan mixes og matches om hverandre. Her er noen av de fineste funnene akkurat nå!

Fine bluser er et supersafe kort i garderoben, det er et av de plaggene du kan ty til og bli fin og velkledd på et blunk. Kombiner med jeans, dressy bukser eller skinnbukser – alt ettersom hvilket uttrykk du ønsker. Tulum Crepe Blouse som du finner i den kommende sesongen til Camilla Pihl Wear har en cute fasong og kommer i en nydelig crepekvalitet.

Hvor kul er vel ikke denne trenchen med lang boblevest under? Bruk de kombinert eller hver for seg, så genialt! Trenchcoaten er fra H&M.

Nydelig kashmircardigan fra Filippa K. Elsk på wrapdesignet, de vakre voluminøse ermene og de fine detaljene.

Cool satin slip dress fra Arket. En klassiker som er like kul med en blazer, som skinnjakke, trench eller en oversized strikket genser. Finnes også i en cremefarget variant.

Helloooo! Hvor kul er ikke denne lange skinnjakken fra Massimo Dutti? Du finner den her.

Vide, highwaistbukser er noe vi kommer til å gå mye med fremover! Tenk så fint kombinert med en enkel t-skjorte eller en sleek silkebluse. Denne varianten er fra Zara, og du kan klikke den hjem her.

Ulljakke i oversized og skulpturell fasong. Double-Face Wool Jacket finner du hos Arket.

Nydelig oversized vest fra norske One & Other. Superfin til bukser, men også kul over en kjole eller til skjørt.

Moa Crepe Dress fra Camilla Pihl Wear i nydelig småblomstret print. Den perfekte kjolen å ha i garderoben når du ikke vet hva du skal ha på, funker til alt!