En friendly reminder

EN VENNLIG PÅMINNELSE OM AT NOEN DAGER ER GRÅ

Og det er helt ok! Nå mener vi heller ikke grå og regnfulle, men noen dager er faktisk ganske kjipe. Og det kan føles litt ekstra tungt når alle andre ser ut til å ha det helt topp. Men realiteten er jo ikke slik. Så her kommer noen små vennlige tips til de dagene som er litt gråere enn andre:

  1. Hvis du vil, så kan du restarte dagen din og tankesettet ditt. Når som helst, hvor som helst. En måte å gjøre det på er å rulle ut matta og bli med på denne økten. Vi lover deg, det gjør godt!
  2. Du trenger ikke å tvinge frem gleden eller smilet, det er lov å ha noen skikkelig dårlige dager og bare kjenne på det. Dårlig samvittighet er det siste du trenger å ha, legg den bort.
  3. Det er helt ok at dagen ikke går sånn som du hadde sett for deg, eller ønsket. Det skjer oss alle og er helt menneskelig. Vi har alle dager der bare alt ser ut til å ende opp feil. Kom deg gjennom den og gi deg et klapp på skuldra i kveld, you did it!
  4. Selv om du står opp med feil bein så trenger ikke hele dagen å bli dårlig. En dårlig dag kan også endre seg like fort som den kom. Og det er ikke alltid så mye som skal til, en telefonsamtale med en venn, et smil fra en fremmed på gata, favorittspillelista di.
  5. Husk – det kommer alltid flere skikkelig bra dager, selv om denne er shitty.