Dekk et sensommerbord

DEKK BORDET MED PYNT DU FINNER UTE I HAGEN

De aller fineste bordene, er som regel de som har innslag av ting funnet i naturen. Og her skal du få litt inspirasjon til hvordan du kan dekke et sensommerbord – med tørkede strå og korn. Eller andre fine blomster og strå du finner i hagen din. Finn frem en rull med hyssing og har du noen fine linservietter, så bruk gjerne de – det er litt ekstra hyggelig med tekstilservietter.

Kutt stråene i passende lengde, cirka samme lengde som bestikket. Brett sammen linservietten, knyt hyssingen rundt servietten, og stikk et strå under knuten. Så har du plutselig sensommerens fineste tallerken å sette på bordet. Og du, bruk gjerne litt forskjellige strå og korn, det gjør det bare enda finere!

Noe av det hyggeligste som finnes er å komme til et fint dekket bord som noen har lagt litt ekstra flid i.