Tik Tok Green Goddess Salad

KNASENDE GRØNN OG SUPERGOD

Har du fått testet ut salaten som har gått som en farsott på Tik Tok i sommer, The Green Goddess Salad? Hvis ikke, så anbefaler vi at du tester den ut asap! Selve salaten er superenkel og består av gå grønne ingredienser, her er det dressingen som er stjerna. Salaten er proppet med grønne smakfulle ingredienser, og smaker superdigg sammen med nachos – en litt sunnere snackvariant når du har lyst på noe godt!

Og, let’s go, her er vår variant av Green Goddess salaten – dette er hva du trenger:

Til selve salaten
– 1 hodekål eller spisskål
– 1 bunt med vårløk
– 1 agurk

Til dressingen
– 1 pose babyspinat
– 1 potte med basilikum
– 2 fedd hvitløk
– 1/2 liten løk
– saften fra 1 sitron
– 1 dl cashewnøtter
– 1/2 dl næringsgjær (eller 1 dl parmesan hvis du heller ønsker det)
– 2 dl god olivenolje
– himalayasalt og pepper

Start med å finkutte de tre ingrediensene til salaten og ha de i en stor bolle. Så kan du starte på dressingen, ha først babyspinat, hvitløk, løk, cashewnøttene, sitronsaften og næringsgjæret i en blender. Blend dette godt sammen før du sper på med olivenoljen. Hvis dressingen fortsatt er ganske tykk når du har hatt i all olivenoljen så kan du ha i en slump vann. Smak til med salt og pepper. Vend deretter dressingen inn i salaten. La gjerne salaten stå noen timer før servering så alle de gode smakene får satt seg. Det er skikkelig snadder å dyppe nachochips i denne salaten, lett en ny snackfavoritt!