The Hailey Bieber Smoothie

HAILEY SIN «STRAWBERRY GLAZE SKIN SMOOTHIE»

Du har kanskje fått den med deg hvis du følger Hailey Bieber på sosiale medier, eller sett noen lage den hjemmelagde versjonen av «Strawberry Glaze Skin Smoothie» på Tik Tok. Hailey sin egenkomponerte smoothie er nemlig til salgs på det lyxige matmarkedet Erewhon Market i LA. Og hovedingrediensene er frossen jordbær, mandelmelk, kokosmelk, lønnesirup, dadler og collagenpulver. Den originale smoothien inneholder også en ingrediens som ikke er like lett tilgjengelig, nemlig hyaluronsyre – kjent for sin fuktgivende effekt på huden, i hudpleie vel og merke). Vi tenkte det ville være gøy å lage vår variant av Hailey sin smoothie (der vi tilpasser den litt), og den oppskriften deler vi selvfølgelig med dere. Smaken minner oss om en miks av jordbær og marsipan, en perfekt smoothie når du er fysen på noe søtt.

Du trenger følgende:
– 2 dl mandelmelk
– 1 dl frossen jordbær
– 1 dl kokosmelk
– 3-4 skiver frossen avokado
– 1 spiseskje lønnesirup
– 2 dadler
– 1 scoop av Supernature sitt Pretty Protein Mix

Bland alle ingrediensene sammen i en blender, start med å helle oppi de flytende ingrediensene først. Blend til en jevn og fin smoothie og hell oppi et stort glass.