Self Care for Soul Sisters

VI KUNNE HA KLIKKET HJEM ALT

Det er så gøy hvordan man kommer over kule konsepter, dyktige mennesker og inspirerende profiler på sosiale medier. Og for litt siden kom vi over denne lille butikken som gjorde at vi fikk lyst til å klikke hjem alt for å starte opp med verdens deiligste små selvpleie-ritualer fremover. Nydelige duftlys med krystaller, blomsterpyntede salviebunter, deilige kroppsoljer og nydelige sprayer for både kropp og hjem. We want it all – tenk for en boost til selvpleierutinen!

Så nydelige at vi bare fikk lyst til å ha de liggende fremme! The Ritual Herbals er en liten online butikk drevet av en dame som brenner for urtenes kraft, naturmedisin og seremonier og ritualer man kan inkorporere i livet sitt. Uansett om man tror på sånt eller ikke, så er det noe med å sette av tid til seg selv og ha sine egne rutiner for hvordan gjør det – om det er å brenne litt palo santo, ta et deilig bad med badesalt eller meditere. Slike vakre produkter er i hvert fall en fin påminnelse for å ta seg tid til å pleie seg selv.

Alt er så delikat og fint! Hvis du liker det du ser, så vil du sikkert finne masse inspo på @theritualherbals.

Alle produktene bærer preg av urter, blomster og elementer fra naturen – noe som skal gi de ulike effekter, men ikke minst gjør de veldig, veldig vakre!