3 IG-kontoer proppet med fresh matinspo

MASSE INSPIRASJON TIL Å SPISE MER PLANTEBASERT

Nå er det tid for norske grønnsaker, bær og frukt og vi tenkte å dele noen favorittkontoer for matinspo på Instagram. Det er deilig å komme inn i gode rutiner igjen etter ferie og vi kan love deg at du finner masse inspirasjon til å spise enda grønnere og mer plantebasert på disse 3 Instagramkontoene.

Den første kontoen vi har lyst til å nevne, er @melissa.hemsley. Hun deler masse deilige oppskrifter på det hun selv kaller for Feelgood Food. Her finner du alt fra deilige raw kaker og bars, til Sunday Salads, freshe frokoster, pastaretter og mye mye mer.

Foto: @melissa.hemsley

Den andre kontoen vi har lyst til å nevne er våre to norske favorittgutter, nemlig @veganergutta. De deler oppskrift etter oppskrift som vi sikler over, vi skal definitivt prøve denne creamy kikertcurryen snart! Ser så tullete godt ut.

@veganergutta er forresten ute med en flunkende ny kokebok nå, den kjenner vi at frister å klikke hjem. En annen rett fra gutta som som vi har lagret til en kald høstdag, det er deres høstgryte med potetmos – hvor digg?!

Photo: @veganergutta

Og til slutt har vi Sjana Elise og kontoen @nourish_not_punish som lager masse deilige plantebaserte oppskrifter, her finner du mange varianter av avo toast, smoothiebowl, fargerike smoothies, raw bars og deilige raw kaker.

Håper dere finner masse fargerik og deilig matinspo hos disse tre, som inspirerer til å lage enda flere plantebaserte oppskrifter nå som de norske råvarene er på sitt aller beste!