5 minutters meditasjon med Tori Gabarro

SETT AV 5 MINUTTER TIL Å GJØRE NOE GODT FOR DEG SELV

Har du prøvd meditasjon før? Vel, det er hverken så veldig komplisert eller skummelt. Se på det som noen minutter der du setter av litt tid til deg selv. Der du gjør noe ekstra godt for deg selv, og investerer i egen helse. Her har vi laget en liten 5 minutters guidet meditasjon sammen med wellness coach Tori Gabarro. Vi lover deg at noen minutter med Tori sin behagelige stemme gjør underverker.

Finn et behagelig sted å sitte, lukk øynene og unn deg disse minuttene. Det fortjener du! Prøv å sett av 5 minutter til denne meditasjonen hver dag i noen dager fremover, kanskje du møter sommeren med en deilig ny rutine?

 

Har du ikke prøvd meditasjon før, så kan du gjerne lese gjennom denne lille guiden med 5 fine tips for deg som nysgjerrig på meditasjon.