Scalp care is the new thing

PLEIER DU HODEBUNNEN?

Det er den nye greia innen hårpleie, å ta godt vare på hodebunnen. For det sies at det er mye av essensen for å stimulere til en sunn og god hårvekst, noe som igjen skal gi flottere hår. Vi liker å skrubbe hodebunnen med jevne mellomrom, du kan for eksempel teste ut denne hjemmelagde skrubben. Da får man renset bort alle produktrester og gitt hodebunnen en god massasje. (Spesielt viktig hvis du bruke mye tørrshampoo!) Men det hender også at hodebunnen trenger litt ekstra kjærlighet og omtanke, man kan kjenne at den bli litt rød og kløende. da er denne her super! Scalp Revival fra Briogeo er en mild hodebunnsbehandling med blant annet kull og tea tree, som skal virke beroligende og rensende på hodebunnen. Bruk pipetten og drypp noen dråper i hodebunnen og masser inn – føles så godt!

Briogeo sine produkter kan du blant annet finne hos Kicks og Vita.