Et varig minne fra Vanbruun

Tennisarmbånd

DIAMANTER SOM ET VARIG MINNE

Noen ganger er det fint å unne seg noe ekstra, et varig minne for resten av livet. Har du fullført utdannelsen din, fått deg ny jobb som du har jobbet hardt for å kapre, kanskje du har blitt mamma eller du har nådd et langsiktig mål. Det er så fint å da kunne unne seg noe ekstra, et minne som varer livet ut. En vakker påminnelse du har med deg hver eneste dag. VANBRUUN lager vakre ringer og smykker for enhver anledning. Diamanter som en vakker påminnelse på hva du har fått til!

Celeste og Louise ring

Det finnes utallige design og størrelser på diamantene og ulike ringer som gjør at du kan finne den som er akkurat for deg, eller kombiner to ulike ringer for et helt personlig uttrykk.

Gloria ring

VANBRUUN har selvfølgelig et stort utvalg forlovelses- og gifteringer – men vi synes disse fint kan brukes uten at anledningen er frieri. Så fine å kombinere diamantringer med klassiske helallianse-ringer eller med allianseringer med ulike fargede stener som smaragder og safirer.

Isabel og Tennis armbånd

VANBRUUN sitt store utvalg kan du se på nettsiden deres, og i slutten av august så åpner VANBRUUN showroom vegg i vegg med Hotel Continental i Oslo.