En superkombo til huden

SOLKREM + C-VITAMIN ER EN SUPERKOMBO FOR SOMMERHUD

Det er ingen tvil om at solkrem hver dag er noe av det aller beste du kan gjøre for huden din. Og husk bare å bruke nok og påfør ofte, nå som vi er inne i sesongen der huden utsettes for ekstra mye sol. Men visste du at C-vitamin er solkremens perfekte makker? C-vitamin kan faktisk øke solbeskyttelsen i solkremen din, spesielt hvis du bruke ganske høy faktor. C-vitamin beskytter også huden for frie radikaler som man utsettes for når man er i solen, C-vitamin stimulerer kollagenproduksjonen og er kjent for å gi ekstra glød og jevnere hudtone. Solkrem og C-vitamin er altså en skikkelig powerkombo!

3 gode serum med C-vitamin fra baderomshylla vår er Mad Hippie sitt ikoniske Vitamin C Serum, Elixir Cosmeceuticals Ceactil Everyday serum og Aesop sitt Lucent Facial Concentrate.