Sommerminner fra veikanten

PRESS DE VAKRE SOMMERBLOMSTENE

Det er lite som føles mer sommerlig enn å presse blomstene man finner i veikanten. Gå deg en tur og plukk med deg noen blomster du finner på veien, og spar på sommerens minner. Legg blomstene i press inni magasiner eller mellom noen bøker i 3-6 dager og vips så har blomstene du fant i veikanten tørket inn.

Jeg pleide i hvert fall alltid å presse blomster da jeg var liten, men det er jo like hyggelig den dag i dag. Ekstra fint syntes jeg det er å tape de fast i notatbøker eller dagbøker, skrive ned stedet jeg plukket blomsten og hvem jeg var med. Eller kjøpe inn rammer og putte blomstene inni for så å henge de opp på veggen. Ekstra fint er det å kjøpe inn grove, litt brunaktige ark og tape blomstene på før de settes i ramme eller dropp passepartouret og bare bruk rammen og la blomstene ligge i midten – så fint!