Soft summer lips

MUST HAVES FOR SOMMERENS SOFTE LEPPER

Sommeren kan være ganske røff for hud og lepper, så det er greit å ha noen pleiende triks i ermet. Og vi liker å ty til en god leppeskrubb og masse, masse pleie for å holde sommerleppene myke. La Mer sin leppeskrubb er i lyxsegmentet, men sukk hvor god den er! Den peeler leppene skånsomt og etterlater de myke og fuktet, de føles ikke strippet i det hele tatt. Også lukter den friskt og deilig av peppermynte. Den legger en pleiende hinne på leppene etter bruk, så du føler ikke at du trenger å påføre noe pleie med en gang, men når du trenger litt pleie og fukt, så er Augustinus Bader sin lip balm helt nydelig. Den gir masse pleie og fukt og har en helt diskret lukt (er ikke så digg med leppeprodukter som lukter for mye). 2 favoritter for leppene som blir med i toalettmappen hele sommeren!

La Mer og Augustinus Bader kan du blant annet kjøpe hos Gimle Parfymeri.