Get into weekend mode

EN ENKEL SWITCH FRA JOBBMODUS TIL HELGEMODUS

Med hjemmekontor så er det fint med noen små ritualer som markerer at jobbdagen og jobbuka er over. Det er ikke alltid like lett å ta denne omstillingen når mac, telefon og alle jobbting er rett i umiddelbar nærhet. Men vi har noen helt enkle triks for å markere at jobbuka er over! Og de fysiske små tingene man gjør, er ofte de som funker best!
– det kan være å ta på seg noe annet, rett og slett skifte til et «fri-antrekk» (les: joggebuksa eller yogatightsen) Eller kanskje du skal finne frem en av de fine kjolene i skapet!
– legge inn en liten aktivitet der du gjør noe helt annet, typ går deg en liten tur og rister av deg alle jobbtankene, ta en liten treningsøkt eller en god strekk. Vi deler stadig vekk små videosnutter med pilates, stretching eller yoga som er perfekte for nettopp dette!
– klapp igjen macen og sett av noen minutter til å puste godt. Senk skuldrene, spray litt deilig romspray rundt deg (vi elsker denne fra Therapie!) og bare pust vekk stress og alle tanker om alt du ikke rakk.
– unn deg selv en blomsterbukett, eller noe ekstra digg, nå er de deilige morellene i butikk!
– sett på en skikkelig gladlåt! Og skru opp volumet noen hakk ekstra.