Yummi maiskolber

VERDENS BESTE MAISKOLBER

Grillsesongen er oftestielt i gang og i dag tipser vi om disse innmari gode maiskolbene. Denne oppskriften blir vi aldri lei av! Perfekt å spise som snacks eller dele de opp i mindre biter å servere sammen med annen tapas.

Du trenger:
Maiskolber
Majones
Gresk yoghurt
Chili
Cayennepulver
Lime
Ingefær
Parmesan

Vi lagde Chilimajonesen litt på slump, så dette er ca hva vi brukte; av 5 ss majones, 2 ss gresk yoghurt, 1 chili finhakket og saften av en lime. Smak deg til med salt og pepper! Ikke grill? Ingen problem. Smør litt smør rundt maiskolbene og stek de i ovnen på grilling i 10-15 minutter (husk å snu de underveis) Det funker så bra. Når maisen er klar og fått en fin farge pensler du på chilimajones og ruller de rundt i revet parmesan, blandet med en liten klype cayennepulver. Server med limebåter og koriander. Yummi, vi får helt vann i munnen!