One to visit in Paris

EN DEILIG BEAUTY-DESTINASJON I PARIS

Og ikke bare i Paris vel og merke, denne franske lille perlen av et beautykonsept har noen butikker rundt omkring i andre franske byer også. Vi snakker selvfølgelig om Oh my Cream! De superfreshe beautybutikkene og holistiske velværesalongene, proppet med alle kultmerkene og med et godt utvalg deilige behandlinger. Alt pakket inn i nydelige lokaler og deilig atmosfære. Et perfekt sted å finne ro og booke seg inn til en deilig behandling etter å ha trasket rundt i Paris sine vakre gater.

Okay, hvor fresht er det vel ikke? Vi fikk lyst til å ha et bad i akkurat samme stil!

Du kan booke deg inn for behandlinger både for ansikt og kropp, eller vår favoritt IR sauna. De er kjent for ansikts- og kroppsbehandlingene sine der de bruker en helt egen palperingsteknikk. Det fikk vi lyst til å teste!

I hyllene hos Oh my Cream! finner du merker som Tata Harper, Sunday Riley, Rowse, Minois, Talm, Ilia, Augustinus Bader, Wild & The Moon og mye mye mer. En skikkelig godtebutikk for enhver beautyjunkie!

Du kan følge Oh my Cream! på IG for masse velværeinspo, og her finner du oversikten over alle filialene deres hvis en Paristur står på agendaen!