Mine sommerlige favoritter fra Kid Interiør

DA ER UTEROMMET OFFISIELT ÅPNET FOR SESONGEN

Og gjett om jeg ser frem til alle fine sommerstunder vi har i vente i vår egne lille grønne oase. Noe av det beste med denne tiden på året er at vi endelig kan ta i bruk uterommet vårt for fullt. Og dere har jo allerede fått en liten sniktitt på mine sommerlige favoritter fra Kid Interiør, men her skal dere få en bedre titt! Velkommen til mitt grønne uterom!

Jeg har vært så heldig å få plukket ut mine favoritter hos Kid Interiør, som skaper den perfekte sommerlige stemningen her ute. Vakre ting som skaper en deilig avslappet atmosfære. Jeg liker så godt de naturlige fargetonene, som gjør at man kan mixe og matche ulike teksturer, materialer og mønstre – mens utrykket fortsatt blir nedtonet og behagelig. Det gjør det å enkelt å mikse inn mine favoritter med ting jeg allerede har og få det hele til å harmonere.

Her skal vi ta vare på alle de fine små øyeblikkene som den kommende sesongen gir oss. Skape fine sommerminner sammen som en liten familie, spise frokosten under morgensolen, trekke seg tilbake her er finne igjen hvilepulsen når man trenger det, nyte lyse sommerkvelder og bare skape masse gode minner sammen. De er gode å varme seg på når vinteren igjen kommer!

Håper du fant litt inspirasjon til å skape din egen lille sommeroase!