Your Daily Feel Good tips

EN DESTINASJON FOR HIMMELSKE DUFTER I OSLOBUKTA

Oslobukta har blitt en ny favorittdestinasjon for oss, og kommer sikkert til å bli ekstra mye brukt nå fremover – når sola og sommeren snart kommer for fullt! En urban og deilig bydel, som er proppfull av digge spisesteder (blant annet dette!) og kule små konsepter. Uansett om du bor i byen eller ikke, så er Oslobukta et supert sted å poppe innom en solskinnsdag. Og skulle du være på utkikk etter en ny sommerduft – ja da er det en plass du må innom! Nemlig Heaven Scent sin nyeste tilskudd.

Heaven Scent er en skikkelig godtebutikk hvis man er glad i deilige dufter og digge produkter til kropp og hud. Her finner du merker som Aesop, Diptyque, D’Orsay, Maison Crivelli, NYKR, Tata Harper og mye mye mer.

Et sånn sted det er fint å stikke innom når man vil unne seg noe ekstra!

Er du forresten ute etter en ny sommerduft? Klassikeren Philosykos fra Diptyque, O.W og J.R fra D’Orsay er tre favoritter hos oss nå. Philosykos lukter friskt av fiken, fikenblader og et snev av noe kokosaktig, O.W lukter friskt og spennende av tørre trenoter, ingefær og italienske sitroner og bergamott, mens J.R lukter friskt, floralt og feminint med et touch av trenoter.

Heaven Scent sin avdeling i Oslobukta finner du i Operagata 75C, like ved  Kumi.