Den fineste tiden er nå

MINE FAVORITTER FOR UTEROMMET FRA KID INTERIØR

Endelig er denne tiden her, tiden for å tusle ut på morgenen med en tekopp, høre fuglene kvitre og bladene rasle i vinden. For hver dag som går blir det grønnere og frodigere og man har plutselig et nytt rom i hjemmet. Uterommet. Få ting gir meg mer ro enn nettopp dette, når naturen og interiøret visker ut grensene mellom ute og inne. Det er ingen annet sted jeg heller vil starte dagen enn nettopp her. Og kom her, bli med – så skal du få en liten smakebit på hvordan jeg har stylet uterommet med mine favoritter fra Kid Interiør.

Jeg har en evig forkjærlighet for urner og krukker, og Kid Interiør har så mange fine nå! De nydelige naturtonene og den nedtonede og rustikke looken tilfører så mye sjel. Fine alene, eller med litt grønt i!

Min lille god morgen krok! For det er faktisk helt klin umulig å ikke få en god start på dagen her. Kid Interiør har alt du trenger for å skape en god stemning på ditt uterom, helt uavhengig av størrelse. Her finner du alt fra fine puter og pledd, til krukker og vaser, hagemøbler, kurver, stråhatter og alt du trenger.

Jeg elsker hvordan mine favoritter fra Kid Interiør kan brukes både inne og ute – slik at man får en følelse av at uterommet bare blir en naturlig forlengelse av hjemmet. Mine favoritter fra Kid Interiør finner du her.