Wellness spot in Santa Monica

ET SPA VI DRØMMER OM Å BESØKE

Dere husker kanskje vi skrev om The Proper Hotel i Santa Monica? I tilknytning til hotellet så finner du Surya SPA, som er et moderne ayurvedisk wellness senter. Det drives av Martha Soffer som er ayurvedisk doctor, herbalist og kokk. Så her kan man forvente seg behandlinger med en holistisk filosofi. Du kan få tilrettelagte Panchakarma wellness serier som varer fra 3-28 dager, en rekke kropps- og ansiktsbehandlinger som baserer seg på ayurveda, yoga og mye mer.

Og lokalene da, for ikke å snakke om lokalene! Hvor vakre er vel ikke de?

Marta Soffer er som sagt herbalist, og det preger SPA’et og dets behandlinger.

Vi blir helt i zenmodus bare av å se bilder herfra! Har du lyst til å lese mer om Surya SPA, så finner du nettsiden deres her.

Photos: Surya SPA