Lag dette til middag i dag

OVNSBAKT SPISSKÅL ER SKIKKELIG PERFEKT VÅR OG SOMMERMAT 

Det er så mye godt du kan lage med kål og ovnsstekt spisskål med nøtter er høyt oppe på listen over ting vi synes er ekstra digg! Perfekt som en liten siderett til middagen eller god som en lunsj. Du trenger en spisskål, en blanding av usaltede nøtter, god olivenolje, smør, salt og pepper.

Det første du gjør er å sette ovnen på 225 grader varmluft. Finn frem en ildfast form og legg bakepapir i bunnen. Del spisskålen i 4 biter og legg i formen. Strø over litt deilig olivenolje, salt og pepper og la det kose seg i ovnen i 15-20 minutter. Mens spisskålen er i ovnen grovhakker du nøtter og rister de i pannen med litt olje til de blir gyldne. Smelt en god glatt med smør som du setter til siden. Når spisskålen er ferdig heller du over de grovhakkede nøttene, smøret, dryss over grovhakket persille og skvis over litt sitron.