Øyeblikk av norsk sommer

OM LITT ER DEN NORSKE SOMMEREN HER

Den norske sommeren som vi er så glad i! Med markjordbær på strå, måkeskrik, varme svaberg, sengetøy som tørker i solen, sand mellom tærne (og i hver eneste bag og veske du eier), lange lyse kvelder og ferieliv der alt går litt mer langsomt.

Norsk sommer også plutselige regnskyll, å finne ly under et tre eller hustak, løpe ut og hente inn klesvasken som henger til tørk, lumre ettermiddager før tordenet braker løs, lukten av vått gress etter et regnskyll, regnbuer og lyden av regndråper på ruta.

Kid Interiør har lansert en Home Wear kolleksjon med behagelig lounge sommertøy til strand og hjemmebruk. Her finner du deilige kaftaner, flagrende kimonoer, lette pysjamasbukser, stråhatter, masse nydelige toalettmapper og sminkepunger i ulike størrelser og fine stråvesker.

De ulike plaggene i Home Wear kolleksjonen kan fint mikses og matches, og de er like fine å bruke på stranden – som å nyte lange late sommerdager i hjemme og i hagen.

Og sommerens kreppsengetøy, de er også på plass i Kid Interiør butikkene og på kid.no nå.

En nyhet hos Kid Interiør er også vakre smykker! Øredobber og armbånd med ulike vakre stener, slik som blant annet agat, quartz, onyx og jade. Så fine!

Og et lite tips! Toalettmappene og sminkepungene kommer i mange ulike størrelser! De er perfekte å ha i strandveske for å holde orden på solkrem, leppepomade og lommebok, bruke i stellebagen for å holde orden i systemet, i feriekofferten – eller rett og slett som en fin og fargerik clutch!

Sukk, nå er den norske sommeren bare noen uker unna – og vi kan ikke si noe annet enn at vi gleder oss enormt!

Her kan du ta en nærmere titt på hele Home Wear kolleksjonen til Kid Interiør.