En supergod peanøttdipp

HAR DU LYST PÅ NOE SNADDER?

Da skal du få en skikkelig digg oppskrift av oss! Denne peanøttdippen er skikkelig smakfull, litt spicy og den har en god dose krønsj – og smaker helt nydelig å dyppe grønnsaker i. Du kan selvfølgelig bruke den som topping i en salatbowl eller i en wrap også, men friske grønnsaker og denne her – såååå fantastisk godt!

For å lage den spicy digge peanøttdippen trenger du følgende:

3 spiseskjeer peanøttsmør (gjerne en crunchy variant)
3 spiseskjeer soyasaus
2 spiseskjeer riseddik
2 fedd hvitløk
1 spiseskje Sriracha saus
1 spiseskje honning
1 spiseskje sesamolje
Gjerne litt hakkede peanøtter for ekstra krønsj

Finhakk hvitløken og et par spiseskjeer peanøtter, og bland sammen med resten av ingrediensene. Rør godt så det blander seg godt. Deretter er det bare å kutte opp ønskede grønnsaker i staver og dyppe. Her har vi brukt Bimi, og de kan du gjerne blanchere litt i kokende vann! Det tenker vi er fint å gjøre med for eksempel brokkoli eller asparges også. Mens gulrøtter og blomkål gjerne kan spises rå sammen med dippen.