To favoritter for voksende mager

DEILIGE OLJER HUDEN VIL ELSKE

Vi elsker å smøre oss inn med oljer, og ekstra godt er det når du har en voksende mage som lett kan føles stram og klø. Det har sneket seg inn to favoritter hos oss. Pretty & Pregnant Oil fra Amazing Space inneholder den fineste argan-olje, fra det såkalte «livets tre» og føles så deilig å smøre huden med.  Weleda Stretch Mark Massage Oil inneholder mandelolje, E-vitaminrik hvetekimolje samt ekstrakt av solblom. Begge oljer har ingredienser som bidrar til å øke hudens elastisitet samtidig som de holder huden myk og god. Et ekstra pluss er at de lukter skikkelig skikkelig godt og det føles ekstra luksus å smøre seg inn med disse oljen etter en dusj.

Amazing Space får du kjøpt hos blant annet Koch parfymeri. Weleda har de blant annet hos Life.