Good Vibes Only

LITT GODE VIBBER RUNDT HÅNDLEDDET

Jeg liker å omgi meg med materialer fra naturen, jeg føler det gir meg ro og «jorder» meg på en vis. Er oppvokst på landet, og kjenner at jeg trives godt med naturen tett på. derfor er det naturlig å bruke materialer fra naturen i hjemmet – det kan være stein, treverk, levende planter, krystaller og lignende. Men det gjelder ikke bare hjemmet mitt, jeg liker også å ha en krystall i lomma, eller som her – rundt håndleddet. Dette armbåndet er laget av små kuler i Dalmantin Porfyritt, og jeg synes de små spettede kulene er så vakre. Armbåndet minner meg om å stresse ned, finne roen, puste – også liker jeg å ha det i hånden og la perlene gli mellom fingrene når jeg sitter og konsentrerer meg om ting. Også liker jeg tanken på at Dalmantin Porfyritt sies å skape harmoni  og gi styrke, uansett om man tror på slike ting eller ei – så er jo den tanken veldig fin.

Armbåndet er kjøpt på Sister Soul i Gamlebyen Fredrikstad.