Daim iskake møter ostekake

DETTE ER EN FAVORITT PÅ KAKEBORDET 17.MAI

Den er luftig, både søt og frisk, den har en knasende bunn, og den er fylt til randen med alt som er digg. Og vi synes dette er en av de beste ostekakene vi noen gang har smakt, så dette blir årets 17.mai kake. Det er en ostekake, men den skiller seg litt ut fra andre ostekaker – tenk deg en deilig ostekake mikset med en Daim-iskake. Kan det egentlig bli bedre?

Oppskriften har vi funnet hos Frederikke Wærens, og vi må innrømme at vi får vann i munnen av alt hun lager! Dette er hennes Daim Cheesecake, og vi har fulgt oppskriften til punkt og prikke – bortsett fra at vi har tatt på litt ekstra av det som er digg! Vi har brukt ekstra mye Daim, og vi har også valgt å toppe kaken med blåbær og Toffifee – er det 17.mai, så er det 17,mai!

Kaken kan du fint lage kvelden før, den blir nesten best når den får stå litt. Men karamellsausen, den anbefaler vi at du lager rett før servering – for den er best når den er litt varm!

Snadder, eller hva?