Summer accessories fra Ideal of Sweden

HELLO SUMMER, HELLO INFINITE COLLECTION

Vi er allerede midt i mai, og sommeren er rett rundt hjørnet (HURRA!). Sommeren er ofte fylt opp av sommerfester, lange lyse netter, bryllup og mange festlige anledninger. Ideal of Sweden er nå ute med en ny kolleksjon, Infinite Collection, med sommerlige farger og print, kule teksturer og gøy tilbehør!

En gulfarge man blir glad av! Superfin hvis du trenger litt sommerlige farger inn i garderoben. Den lille miniveska kan du enten feste på beltet, eller i beltestroppen på jeansen – eller bruke metalllenken som følger med.

Ideal of Sweden har et hav av fine mobilcover å velge fra, vi likte spesielt godt Luminous Pearl og Pearl Blossom.

Det følger med to lenker til denne vesken, en lang lenke og en kortere metall-lenke, så du kan enkelt velge mellom to ulike looks!