Enkel og naturlig pynt til 17.mai-bord

NOEN ENKLE TIPS TIL ET LEKKERT 17.MAI-BORD

Det er få ting som er så typisk mai som iskrem og naturen som våkner til liv – så det kommer til å prege årets 17.mai-bord. Med iskjeks og litt grønt så får du et nedtonet og fint pyntet bord til alle mai sine festlige anledninger, om det er selve 17.maifeiringen, konfirmasjon eller barnedåp.

Fyll iskjeks med blomster og legg utover bordet og sett i glassene. En nydelig måte å fange essensen av 17.mai i en borddekking.

En liten blomst på tallerkenen, slike små detaljer er ofte alt som skal til! Og som du ser så holder vi det veldig casual, ingen bretting av linserviettene, vi liker at de ligger litt tilfeldig ved siden av tallerkenen.

Du kan selvfølgelig fylle iskjeksen med akkurat de blomstene du selv ønsker, det er helt sikkert nydelig med både syrin, peoner, hortensia og mye mer! Bruk det du har for hånden.

Så enkelt, så fint!