Inspirasjon til 17. mai bordet

NATURLIGE TONER PÅ BORDET

Det er ingen tvil om at vi i redaksjonen elsker de lyse, klare fargene.  En god start er alltid en hvit duk, det funker til de fleste anledninger og trenger ikke koste så mye. Dra innom en tekstilbutikk og finn et hvitt lintekstil. Kutt i ønsket lengde og gjerne la kantene ha den rå, rufsete kanten, det er bare fint.Dekk på med det du har! Bland gjerne forskjellig service, glass og kopper, men hold deg i samme fargetoner. Det gir et spennende og fint utrykk.

Glassvaser i forskjellige størrelser er også fast på bordene vi dekker. Det alltid kjedelig å ha en stor bukett rett foran nesen på personen over bordet, derfor lar vi blomstene flyte gjennom bordet i sarte buketter. Et annet tips er å dekke på med blomster i iskjeks, We love!

Håper du ble litt inspirert til årets 17.mai bord!