Beauty faves med Silvany Bricen

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL SILVANY BRICEN

Er du klar for litt mer snoking i baderomsskuffen og sminkepungen til en beauty queen med fokus på det cleane og holistiske? Denne gangen tar vi fått Silvany Bricen sine Beauty Faves for våren og sommeren. Silvany Bricen kjenner du sikkert igjen som beauty podcaster og tidligere beauty ansvarlig i flere store magasiner. La oss ta et lite dypdykk i sminkepungen og baderomsskuffen til vakre Silvany!

3 Must Have produkter for huden på våren og sommeren?

Jeg har en stor samling forskjellige renser, og alle tilhører den skånsomme kategorien. Nå som jeg bruker solkrem og trenger å få bort solkremen helt med mild eksfoliering. Jeg elsker Low PH Exfoliating Cleanser fra Elite Helse. Den er som deilig kremgele masseres godt inn i huden, og huden min føles så ren og våken etterpå. Elsker denne.

Serum med C vitamin og fuktighet bruker jeg hele året for å forebygge, og holde den gjennomfuktet. Fukt, fukt, fukt er første bud i min hudpleierutine. En ny favoritt er danske Raz Skincare Hh 3x Hyaluronis Acic Acid & Peptides er veldig god på min hud.

Jeg elsker å bruke olje eller balmer for kroppen. Jeg liker følelsen av å massere inn noe uten kunstig parfyme, så på store flater er det derfor bare clean beauty jeg bruker. Det er ren lykke når jeg unner meg et body produkt fra Amazing Space enten det er De Luxe Body Balm, eller Bodylicious.  Selv om jeg ikke er en stor fan av rosedufter kjøper jeg allikevel disse. De smelter inn i huden min.

3 favorittprodukter vi finner i sminkepungen din nå!

Hudpleie før make up mener jeg. Så BB Sun Cream Colour Deep. Karmameju har vært et av mine favorittmerker så lenge jeg kan huske, og denne BB kremen er den beste sminkekremen jeg noen gang har brukt. Elsker den!

Det går litt fort i svingene på morgningene noen ganger, og derfor sminker jeg ofte brynene mens jeg sitter i bilen. Skinny Definer Brow artist brynspensel fra L’Oreal er et kjempegodt brynsprodukt for en rimelig penge.

Etter at datteren min påpekte jeg hadde «bart» alltid med meg solkrem for å forebygge at pigmentbarten blir mer fremtredende (hjelp.) Favoritten er Daily SPF 40 fra norsk Elite Helse. Den er silkemyk,  uten parfyme og har masse pleiende ingredienser. Tommel opp!

Har du et beautyhack du vil dele med oss?

Start dagen med en sunn smoothie som erstatter væsketapet gjennom natten, og gir masse gode næringstoffer. Skjønnhet for meg er god hudhelse, og en følelsen jeg får når jeg er i god form. Å bytte ut tropisk frukt med søte bær er lurt, så holder du blodsukkeret stabilt, og ikke glem fett, fiber og protein. Yummy!

Inspirerende beautykontoer på Instagram eller TikTok?

Fransk chic: Violette_fr

Beste norske: Emilie Tømmerberg

Clean Make Up Queen: Gucci Westman

Inspirerende på alle måter: Lisa Eldridgemakeup

 

Har du lyst til å sjekke ut våre tidligere Beauty Faves, så finner du de her.