We wanna book a stay here

HER KUNNE VI LETT TILBRAGT NOEN NETTER

Når interiørdesigner Kelly Wearstler har en finger med i spillet, da er det nødt til å bli lekkert, visuelt veldig spennende og på ingen måte kjedelig å hvile øynene på. Og når du samtidig blander hennes estetikk med avslappet lyx, ja da skaper du en drømmedestinasjon. Santa Monica Proper Hotel har gjort nettopp dette, teamet opp med Kelly Wearstler på designfronten og skapt et hotell man bare drømmer om. Det prisbelønnede hotellet ligger nydelig til på stranda i Santa Monica, så utsikten er det heller ikke noe å klage på.

Vi elsker miksen av varmt treverk i ulike former, mot limestoneveggene og de nydelige metalliske flisene.

Og denne utsikten rett utenfor da. Peace of mind.

Alt er så rått, vakkert og gjennomført – vi kunne flyttet rett inn!

Falt du for denne estetikken? Da bør du sjekke ut hjemmet til Kelly Wearstler også, ganske så heftig!