Beauty faves med Tine Monsen

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL TINE MONSEN

Er du klar for litt mer snoking i baderomsskuffen og sminkepungen til kule personer? Denne gangen tar vi en titt på Tine Monsen sine Beauty Faves for våren og sommeren. Tine Monsen inspirerer oss stadig med sitt lekre hjem og flotte garderobe, og vi er ganske så spent på hva denne freshe dama har gjemt unna i sitt beauty arsenal.

3 Must Have produkter for huden på våren og sommeren?

1. SOLKREM! Jeg kan ikke stresse nok hvor viktig det er å bruke solkrem med høy solfaktor. Vi snakker faktor 50! Skal du gjøre kun én ting for huden din, så er solkrem det aller viktigste for å være rustet i anti-age-gamet. Jeg klarer meg ikke uten ZO Skin Health Daily Sheer SPF 50.

2. Retinol Skin Brightener fra ZO. Jeg sverger til medisinsk hudpleie, og retinol gjør underverker for en jevnere og klarere hudfarge. Jeg blander inn en liten dæsj i nattkremen min 1-2 ganger i uken, og lar produktet jobbe over natten. Mens den er super gjennom våren, gir jeg den en pause når sommeren og solen kommer for fullt.

3. Jeg holder meg unna de sterkeste solstrålene, men det betyr ikke at man ikke kan ha glødende vår- og sommerhud for det. Self-tanning mousse fra Ida Warg er både enkel å påføre (med vott) og gir en kjempefin og naturlig farge! Mitt beste våpen for å instant føle meg freshere.

3 favorittprodukter vi finner i sminkepungen din nå!

1. Liquid Illuminator fra Beauty Act. En flytende highlighter jeg kan ta noen dråper av og stryke over kinnben og lepper over solkremen og litt rouge. Fresh i en fei.

2. Orly Organ Oil Cuticle Drops. Elsker velværefølelsen det gir å bruke en god negleolje over en fin manikyr!

3. Sunset Glow Mist fra Skin Camilla Pihl. Denne lille beholderen rister jeg godt, til det ser ut som perlemor på innsiden. Denne glødende mist’en sprayer jeg over bare legger, bare skuldre, en åpen rygg, eller der jeg måtte ønske å få et hint av shimmer. Den er prikken over i’en i et hvert antrekk når temperaturene stiger.

Har du et beauty hack du vil dele med oss?

Saltvannspray i fett hår! Glem tørrshampoen, når sommeren kommer kjører jeg på med saltvannspray, det kan redde enhver hårkrise om man ikke rekker å vaske håret. Gre håret bak og fest det i en enkel knute i nakken. Vipps har du en tilfeldig, naturlig og avslappet look som om du kom rett fra havet.

Inspirerende beautykontoer på Instagram eller TikTok?

Når det kommer til inspirerende beautykontoer, følger jeg @siljeaustnes som er min absolutte hudguru når det kommer til alt av behandling og produkter! Og @fabiola.baglieri som er datteren til «Mr. Bean». Hun har veldig morsomme sminkevideoer, elsker henne!

Har du lyst til å sjekke ut våre tidligere Beauty Faves, så finner du de her.