Beauty faves med Christina Victoria Hostad

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL CHRISTINA VICTORIA HOSTAD

Da er det på tide med et nytt dykk i noens sminkepunk og baderomsskuff. Denne gangen tar vi en titt  på Christina Victoria Hostad sine Beauty Faves for våren og sommeren. Du kjenner kanskje Christina Victoria fra Podcasten «Hei, det er meg!», der hun og Gine Margrethe deler venninneprat om hverdagslivet som working mums, oppturer og nedturer og masse gøy! Nå har vi snoket i sminkepungen og i beautystæsjet til Christina Victoria og her kan du lese mer om det!

3 Must Have produkter for huden på våren og sommeren?

«Zo Exfoliating Polish» 

Skrubb, skrubb, skrubb og atter skrubb! Så viktig med et godt utgangspunkt og følelsen av å være ren og myk etter en ansiktsskrubb er uslåelig. Verdens beste, verdt pengene og prepper huden for sommeren.

«Origins Drink Up Intensive Overnight Mask» 

Denne vinner så mange priser og ikke uten grunn! Jeg passer på å gi huden rikelig med fuktighet etter dager i solen. Da er denne nattmasken (elsker nettmasker) den aller beste, da man virkelig våkner med glødene hud! Puss for at den er budsjettvennlig og har naturlige ingredienser.

«Lova Skin Fot Peeling» 

Ikke glem å være snill mot føttene dine! Nå som man skal bo i sandaler, er det viktig at føttene er fine og dette produktet er altså helt fantastisk! Vidunderprodukt som gir deg myke føtter på 5 min, ja takk.

3 favorittprodukter vi finner i sminkepungen din nå!

«Origins Energy Boosting Tinted Moisturizer» 

Et fast inventar i min sminkepung i flere år, da jeg elsker glød og denne gir rikelig med det! Perfekt naturlig dekkevne nå som sommeren er på vei.

«Camilla Pihl Creamy Highlighter Palette» 

Om jeg likte glød sa du? Ja! Digger at man kan påføre med fingrene og blande fargene som man selv ønsker. Nydelig i kombinasjon med fregner på nesen og roser i kinnene!

«Dior Backstage Smooth Lash Curler» 

Jeg bruker sjelden maskara, men er avhengig av vippetang og elsker det naturlige uttrykket det gir. Har prøvd mange og dette er den beste  og mest skånsomme syntes jeg!

 

Har du et beauty hack du vil dele med oss?

Jeg vet ikke om det er et beauty hack, men for meg som har blitt litt tynnere i håret etter 2 kids må jeg si at fønbørste fra BaByliss har vært en game changer! Sammen med leave in hårkur fra Olaplex, ser håret mitt så mye sunnere ut og alltid frest på de mest travle dager. Hva gjorde man før?

Inspirerende beautykontoer på Instagram eller TikTok?

Jeg har fullstendig hang up på freshe, cleane manikyr kontoer og lar meg alltid inspirere av @harrietwestmoreland og @paintedbyjools_  – så har man jo selvfølgelig min evige girl crush @emilietommerberg som kan selge meg gråstein!