3 hagekontoer som inspirerer

DET NÆRMER SEG TID FOR HAGE

Og vi har klikket oss rundt på Instagram og latt oss inspirere! Vi kan nesten ikke vente med å begynne å plante i potter og bedd. Og her har vi plukket ut tre helt forskjellige grønne kontoer som kommer til å inspirere oss på hagefronten fremover.

Den første er en dansk konto, @livsnyderhaven som har et helt magisk orangerie i hagen. For en drøm! Vi lover deg at du kommer til å drømme deg bort i de flotte videosnuttene hun legger ut.

Photos: @livsnyderhaven

Så har vi denne magiske hagen som ligger i idyllisk til ute på landet i Østfold. Hos @champagnehagen så får man litt sør-europeiske vibber og skikkelig zenfølelse. Og hun har så mange flotte planter i hagen at vi har lyst til å finne ut hva alle og enhver heter og se om vi kanskje skaffer oss noen av de selv.

Siste hagen vi har forelsket oss i for denne gangen er hagen til @arcticgardener på Hadeland. Med bugnende frukttrær, egen liten solsikkeåker og bugnende av grønt og blomster uansett hvor du snur deg. Vi kjenner at vi får lyst til å komme på besøk, løpe barbeint rundt i gresset, plukke blomsterbuketter med vakre sommerblomster og spise jordbær på trappa. Idyll!