Beauty faves med @heltkrem

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL @HELTKREM 

Vi liker å dele gode tips og oppdage nye beauty favoritt, og det er akkurat det du får i vår nye spalte Beauty Faves. Her blir det snoking på baderomshyller, i sminkepunger og masse beautytips fra dyktige og kule profiler. Denne gangen har vi spurt kvinnen bak @heltkrem, Cathrine Stabel, om hennes beauty faves akkurat nå! Heltkrem er et skikkelig kult konsept som tar for seg hudpleierutiner, produkttips, nerding om ingredienser og alt relatert til hudpleie.

3 Must Have produkter for huden på våren og sommeren?

Det viktigste for meg, egentlig året rundt, er rens, antioksidanter, fukt og SPF. Favorittene denne sesongen er Lixirskin Vitamin C Paste – en maske med ren C-vitamin som virkelig gir masse glød og beskyttende antioksidanter. Pore Cleansing Oil fra Hanskin, som både renser bort solkrem, sminke og smuss, men også renser porene i dybden med BHA (salicylic acid). En av solkremfavorittene dette året er Korres Red Grape Sheer Glow. Konsistensen på denne er lett og smelter inn i huden, den gir en superfin glød, uten å være fet og føles ikke på huden i det hele tatt. Dette er en skikkelig vinner av en solkrem.

3 favorittprodukter vi finner i sminkepungen din nå!

Lancome Lash Idole Mascara, en vannfast maskara som separerer og gir superlange, fine vipper.

Westman Atelier Lip Suede «Les Nudes» er en palett med ulike leppebalms, utrolig vakre farger, som gir fukt og mykgjør leppene. Ikke minst kommer de i et superfint etui.

Erborian CC Créme er alltid med, denne har vært en favoritt i så mange år, den gir litt dekk og masse glød. Som man kanskje skjønner er glød et gjennomgående tema her. hehe

 

Har du et beauty hack du vil dele med oss?

Når man skal påføre mer solkrem utover dagen; ta en lett fuktet sminkesvamp og trykk solkremen inn i huden, da ødelegger man ikke sminke, men er godt beskyttet mot UV-strålene.

Inspirerende beautykontoer på Instagram eller TikTok?

Nå er jeg mest på @heltkrem.no hehe, jeg har så mye respekt for de som er gode å produsere innhold hele tiden. Det krever mye mer enn man skulle tro!

Ellers:

@emilietommerberg 

@jasminedowling

@beautyandthebeanchips