Your Daily Feel Good Tips

DEILIG URBANT OG LIVLIG PÅ TULLINLØKKA

Litt godt gjemt i et smug mellom høye bygninger på Tullinløkka ligger Kafeteria August, som raskt har blitt en favoritt hos mange. Og vi forstår godt hvorfor. Med en gang vi gikk inn dørene fikk vi assosiasjoner til restaurantbesøk man har opplevd ute på reise, tankene gikk til Berlin og København. Urbant og yrende av liv!

Lokalene er lyse, luftige og samtidig litt hjemmekoselig med malt keramikk og serviser som minte oss om mormor. Trendy, men samtidig veldig nedpå og hyggelig.

Du kan komme hit både for frokost, lunsj og middag – og menyen er preget av mange små retter som passer perfekt til deling. Neste gang har vi lyst til å komme tilbake for frokost, det var mange freshe frokostalternativer på menyen som fristet!

Vi smakte ikke på bakverkene deres denne gangen, men det kjenner vi at vi angrer oss litt for – next time!

Kafeteria August ligger i bakgården i Universitetsgata 9, følg de lysende dekorasjonene mellom brosteinen på bakken.